top of page

Användarvillkor

Information vi samlar in:

Sneaker Revival tar emot, samlar in och lagrar informationen du själv väljer att ange på vår webbplats http://sneakerrevival.com eller tillhandahåller oss på annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​Internetprotokollet (IP)-adressen som används för att ansluta din dator till Internet. 

Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, längd på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att surfa bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (namn, e-post, lösenord till våran webbsida, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

Användarvillkor

Hur/varför vi samlar in & använder din data:

När du genomför en transaktion eller bokning på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

 

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. För att tillhandahålla och driva tjänsterna;

  2. För att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support;

  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga tjänsterelaterade meddelanden och reklammeddelanden;

  4. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster; 

  5. För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

Sneaker Revival tvättar sneakers, en sneakerstvätt alltså. En fysisk tjänst & vi finns på Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras genom Wix.coms datalagring, databaser och allmänna Wix.com-applikationer. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.  
Alla direktbetalningsgateways som erbjuds av Wix.com och som används av vårt företag följer de standarder som ställs av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam ansträngning av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer. 

 
Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skyldiga pengar, för att få dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller som på annat sätt är nödvändigt att kontakta dig för att upprätthålla vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.
Om du vill inte vill att vi ska behandla din data längre, kontakta oss då på info@sneakerrevival.com
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen läs igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart när de publiceras på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar det. 

bottom of page